midnattsångest

MÅSTE skriva av mig lite om min äckliga skola som gör livet sjukt galvet svårt för mig just nu.
När vi (jag+klassen) sökte till frisör programet vart vi lovade att få lära oss minst ett sätt att göra naglar som alla andra frisör elever har fått göra de åren jag har gått på Ljunkan.
Till vår stora besvikelse när vi kom tillbaka från sommarlovet så ska vi inte alls få lära oss att göra några naglar, utan en stor docka? Passar ju ett gäng frisör tjejer hmmm...

Jag som inte alls är rädd för konflikter eller diskutioner tog med mig min vän Cornelia och gick till rektorn för att fråga om det här.
Vi förklarar lungt o sansat hur vi ser på de hela o säger att vi är mycket besvikna.
Då vänder sig rektorn mot mig och säger:
"Valde du frisör bara för att få göra naglar?"

LIKSOM VA?! Hallåååå?
De handlar inte om att jag valde frisör för naglarnas skull, har man blivit lovad en sak så ska det ju hållas, speciellt om man kan läsa om de på ansökningar och hemsidor.

Jag hade god lust att ställa mig upp o be henne dra åt helvete, men vuxen som jag va tackade jag för mig och vi styrde sedan mot vår studievägledare.
Där väntar vi ett tag tills hon kommer tillbaka från sin lunch och hon tar sig tid att prata med oss, lyssna o ge sina åsikter. Hon var guldvärd, alla borde få ha en sådan bra SYO som hon. Tyvärr kunde hon inte hjälpa oss men behandlade oss väl och var helt fantastisk faktiskt!

När vi lämnade hennes rum gick jag med lite lättare steg ifrån rummet.

Tyvärr höll de inte länge, jag klarade inte av att vara kvar i skolan den dagen, jag var så besviken och arg. Jag är väldigt känslig just nu och pallar inte med vissa saker just nu, och det här va en utav sakerna.

Min skolångest har bara blivit värre sen skolan började. Jag hoppas något bra sker omgående.
Annars får vi se om little miss hairdresser blir en hairdresser.

Ciao!

RSS 2.0