can't wait

Har en stor fet hög med plugg som väntar på mig. Konstigt att febern satte in?
Nae, faktiskt inte.. När det bli för mycket lägger kroppen av.
Lite piller och vatten kmr göra susen.

                                                            

                                                                             Bit ihop och kör nu för fan..


Ciao!

loosehär

Ligger och funderar på hur jag ska göra med håret. Löshåret är ju helt underbart fint, men tar ju sånt tid. Och jag är inte den med tid kl 8 på morgonen. Snabbt och lätt ska det gå. Jag har annat att göra, som att fixa andras hår.. Haha, typiskt mig att sätta alla andra före en själv.
Satte i nytt hår i fredags hos Johan på salongen, alltså det blir ju så bra jämt men kände den här gången att vi behöver sätta i lite mer så de är beställt och på G.

Meeen, gick utan i torsdags.. Det var den konstigaste känslan jag haft på länge. Jag hade ju inget hår på huvudet kändes det som. Måste endå erkänna att mitt hår hade blivit galet mycket längre än vad det var när vi satte i ifrån början i december.

Så hur ska fröken ha det? Tror jag kör på löshåret tills jag tagit studenten, sen borde ju mitt hår blivit ganska mkt längre. I wish ...

                                        
                                                                        inget löshår, ganska långt endå.

         Ciao!♥

just like before




Så sjukt bra, påminner en om när man såg ut som ett litet emo, haha ;)

                                                                         

Now and then I think of all the times you screwed me over, But had me believing it was always something that I'd done







                                                         


arlanda and back

Slutade jobbet 22,15 igår och gick upp 03,00 inatt/morse för att köra mamma till Arlanda. Herregud, vad dåligt jag mår nu. Knappt någon röst, feber och snorig nä vet ni vad..
Som tur är har jag min fina fruga här som tar hand om mig, vi har beställt pizza och ligger i fett soffläge!



Sitter även och tänker på Fridas och min kompis tatto, är såå sugen. På undersidan av våra högerarmar ska den sitta, kommer bli grymt. Villa göra den NUUUU, men de får vänta tills efter sommaren.
                                       

                                                               En idé, ganska fint va?

Ciao!♥

third member

Det här med att ha en medryttare har jag väldigt svårt med. Jag förstår poängen och allt, jag har ju själv varit medryttare på massor utav olika hästar och hästskötare var jag ju med förut till Frank och hans hästar.
Men mitt problem med medryttare är att man vill ju helst ha en kopia utav sig själv, men det går ju självklart inte. Så man får chansa med en person som verkar bra, du lämnar över hästen till den och antingen blir det bra eller fel. Du ger bort de värdefullaste du har till en ny människa, jag har så svårt för sånt här. Dels för att Luuk har blivit illa behandlad när Frank lånat ut honom tidigare och för att han är så speciell, han väljer ju vilka han tycker om och vilka han absolut INTE gillar.

Sen litar jag så dåligt på folk, och med all rätt gör jag de. Jag har varit med och sett medryttare och nya skötare vilka jävla puckon dom är.. Hur dom lämnat hästen med grimman runt halsen och gått iväg i en kvart, liksom hur tänkte du nu? Visst att hästarna kan vara snälla men händer de nått och den kommer lös, vilket hästen mycket lätt gör, vad gör du då när den springer ut på vägen?

Jag har i alla fall bestämt mig för att skaffa en medryttare igen, slutade inte så lyckligt med den förra tyvärr.
Men men, de va vell inte menat.
Den här gången tänker jag iaf inte va lika slapp som jag var med förra, anledningen till att jag var de var för att jag kände och litade på den personen.
Men nu lär de ju bli en okänd stackare. Jag hoppas bara att de kommer bli bra, för det skulle vara så skönt att kunna vara ledig ifrån hästen och slippa ha dåligt samvete över att han bara står.

                                        
                                                                      Så vem blir vår nya team-member?!
                                                                                 Vi får vell se ;)

Och nej, jag säger inte att alla medryttare eller hästskötare är puckon, de finns dom som är helt fantastiska, och jag hoppas att de kommer dyka upp ett guldkorn som står ut med min surgubbe till pärla!

Ciao!

i have a cold, not so cool

Sitter hemma i soffa, knaprar Zyx och dricker te, inte så awesome.
Det suger när man blir sjuk när man hade världens träningsschema i huvudet, imorgon får hästen iaf nya skor. Ska trotsa väder och förkyldning och rida ett markarbetspass med honom, måste få igång honom på riktigt och mig själv också för den delen. 

Lite smått hög på livet trotts allt. ♥

                                                 
                                                                        Bild ifrån i torsdags, fet kväll yeh!

Ciao!!


RSS 2.0