mästare

Min bror och jag rockar måste jag säga!
Vi fixade datorn och nu funkar den någolunda igen haha ;)
Dock har jag et problem just nu, min laddare till mobilen är borta...
Kaaaan min käre bror ha med saken att göra? Hmm....


ingen dator :(

Min dator har blivit kaputt och har bestämt sig att göra skrikpip höga ljud när man sätter igång den. INTE OK att sitta vid då!
Så jag har ingen dator , därför den dåliga uppdateringen. Jag som hade tänkt att lägga in bilder osv ...
Ajja hoppas den lägger av snart så jag i alla fall kan lägga över alla bilder och liknande på den externa hårddisken lr va de heter ;) Ingen data hacker är jag iaf!

Imorgon är jag ledig, gött! Då blire hamnfestivalen med Frida, o vi kör nog ej nyktert ;)
På lördag blir de samma sak, dock tror jag att Bella och jag kör nykter, lite halvf i alla fall. Innan festivalen ska bella och jag bleka varandra, bella ska ha lite slingor och jag ska inte vara pissgul längre!!  Känner att det blir nog en bra helg, om vädret håller sig iaf ;)
Jobba söndag också!

Vi ses :)

bilaaaarr

Frida och jag var ju på stan igår, vi såg Johan Palm blev rädda och drog hem typ? :)
Haha, men vi bestämde oss för att gå och köpa popcorn i Braskens. Och båda två dööööööööör när vi kommer dit..
Välka jävla orgasm bilar det var där!
Frida ska såklart tönta sig så när vi köpt popcorn ska vi gå tillbaka en gång till och köpa cola..
Något pinsamt när folket tutar och blinkar med lysena och ropar "brudar" på oss.. Värsta var att när vi gick hem mot mig, kommer den någon grymt heta Toyota Supran och gasar förbi, ljuden bah! Oh, vi dog dog och dog! Hahah, senare på kvällen gick vi ner och skulle köpa cheese på Donken. Då såg en ett par till jävligt fina bilar, vi var som barn i en godis affär :D
När vi sen går hem väljer någon och tuta precis när vi går förbi på frida och mig. Frida skriker som en gris och jag höll på att dö av garv, äh kul vare och värd kväll! Vi ska nog gå ner dit fler gånger och hitta nya bästa vänner ;)
Nu ska jag åka o jobba, Ciao! ♥


Typ sådär såg ju Toyotan ut, gaaaaaanska fejnt!


äckel

Haha, så kul man kan ha!
Väntar på att Frida ska äta upp sin äckel pizza!
Vi ska ner till den äckliga staden och äckla oss med glass. Blir perfa!
Ska jobba imorgon 10-16 kom och hälsa på mig tack! :*

Dessutom behöver jag en till modell till tiden 10.30 på måndag och inte min lilla Emelie kan så reserver tack!
Nu ska jag fixa mig lite, Ciao! ♥

Skulle lagt in en bild men hitta inte kamera sladden..

Bra dag!

Det här kommer bli en sån bra dag!!
Ska snart äta frukost med Andreas, senare ska jag ut på en promenad med bästa Frida.
Vi kommer nog gå och hämta pappas Baron och ta med han på promenaden.
Senare åker jag hem till Family Åbom och ska fixa och trixa me mamma Åboms hår. Det kommer bli super bara underbara människor att umgås med och solen skiner!
Nu ska jag gå och hoppa i sängen så Andreas går upp!
Ciao! ♥

Kärring!

MINST sagt! Jag är så arg nu IGEN! Ursch!
Började med att vi stod på balkongen hos Andreas och två hankatter på gården ryker ihop...
Den ena katten hamnar överst och den undre sparkar med benen och river loss stora tussar utav päls på den ena. Någon utav dem tar sig loss, antagligen var det den som blev riven på magen son släppte. Sedan jaga den undre katten upp den skadade i ett träd. Anledningen till att de släppte var att jag sprang ut och skulle få isär dom. Jag lyckades få den övre katten som var nederst i trädet att hoppa ner. Sedan kom den andra efter. Och den som hade blivit sparkad i magen, la sig på magen reste sig la sig på magen igen och hostade...
Jag höll på i kanske 10 minuter sen fick jag tag i den, tänkte ta me den och kolla så den var okej, men de började fräsa och rivas så jag släppte den. Han sprang iväg och stannade en bit ifrån dess ägares balkong. En kompis till Andreas mamma kom dit, hon frågade kärringen på balkongen om det var hennes katt och berättade vad som hänt. Tantjäveln säger, oj då! De ska jag kanske kolla på då...
Lät inte trovärdigt på nått sätt. Jag hade lust att kasta nått i huvet på henne!
Jag förstår inte varför människor skaffar djur och inte tar hand om dem!!

Katter ska vara steriliserade och avmaskade, är honkatter inte steriliserade ska de få p-spruta eller p-piller. Ifall de ska gå ut dvs... De är så onödigt med att de parar sig, katter hamnar i fel när de kostar 50 kr på blocket. En katt borde vara värd minst en tusenlapp oavsett ras...

Jag är ingen kattmänniska men de ska fan inte fara illa. Dom lever har känslor och behöver kärlek och mat.
Det gäller alla djur men nu blev de katter för den där jävla "kattägaren" jag mötte idag hon ska fan i mej ha stryk!!!!!!


Andreas katt Strumpan ♥


glad?

För en gångs skull kände jag mig glad när jag gick upp idag.
Kanske berodde det på de underbara vädret? I alla fall åker jag till skolan och fixar med ett arbete som ska skrivas ut och lämnas in, sen kom jag på att jag bara har matte idag, sen gympa i eftemiddag.
Just nu sitter jag och väntar på Anders som ska hjälpa mig, sen ska jag göra matte prov. Hoppas att det går bra! Sen åker jag nog hem imellan tills gympan, vi ska spela volleyboll me landslagskillarna. Eller nått sånt tydligen! Blir nog bra, nehej ska jobba lite nu innan Anders kommer.
Ciao!♥

Vet att jag lovade hår men ...

De blev naglar, igår när jag var på stan hittade jag ett så grymt fint nagellack som jag bara älskade!
Färgen är från OPI och det är en utav de snyggaste rosa jag hittat!
Färgen heter Isnt That Precious?
Jättefin ljusrosa utan skimmer, till bruna fötter och händer kommer de här lacket va en hit i sommar!

Det är en utav OPI's rosa nyanser, de andra var riktigt fina de också.
Men jag gillade denna mest.
Jag tycker OPI's färger är bra och grymt fina!
OPI finns på Kicks kostar 150 kr, bor du i Linköping kan du också hitta det på C & S en skönhets salong som gör grymt fina naglar. Tror till och med de kostade 139 kr där, så billigare än hos Kicks ;)

Ciao! ♥

Sliten?

Jovars de är jag, känner mig helt trött i kroppen.. Har försovit mig två dagar i rad. Nu är det verkligen dax för sommarlov.
Idag slutade jag 11.45 då vi inte hade bild, bra och SKÖNT! Då hinner jag plugga, vilket jag måste göra i mängder!
Har ett fördjupningas arbete på engelska som måste bli klart ikväll för de ska inlämnas imorgon. Sen har jag en data uppgift att skriva sen en uppgift i Försäljning och Service sist men inte minst ska jag måla ett landskap till bilden.. Yey! Eller inte jag hatar bild!

Jag behöver en modell som vill klippa sig, det är helt valfritt hur du vill ha det. Man få mer än gärna ta med ett BRA kort på hur du vill ha det så ska jag fixa de. Behöver göra lite mer kundönskningar känner jag. Och är du modell i skolan för mig så kostar klippningen gratis (Y)
Tid och datum är 24/5 kl 10.30 Först till kvarn, hör av er! ;)


Snygg, lättskött och Chic frisyr!

Om jag hinner tänkte jag även tipsa om en hårprodukt ikväll så håll utkik!
Ciao! ♥

plugg plugg plugg

Har så jävla mycket plugg just nu!
Drömsalong, Hår och Färgprov, Bildx3, Egelska uppsats har säkert glömt nått men shit!
De är alldeles för mycket för min ärthjärna just nu ..
Hästar skola jobb och folket, för mycket på gång och skolan har jag bara lust att hoppa av. Har endå inget kvar i frisör nästa år då vi byter lärare kommer säkert få nån som bara säger att allt är bra eller någon som inte lär oss nått, ångest över tvåan? Jotack! Nej, lusten är helt borta!
Äckliga jävla facket!

Visst bra med utbildade lärare, men i hantverksämnen tycker jag fan inte de ska spela roll kan man så kan man, dom kan ju komma och sitta på någon lektion och se att de funkar, men nejdå! De blir vell för jobbigt för latmaskarna!

Ursch, känner mig så sjukt negativ just nu men de får folk leva med!
För just nu skiter jag i vad folk tycker och tänker!

tack för tiden ...

I fredags krossades mitt hjärta itu, Frank som jag varit hästskötare åt mejlade och sa att han flyttar tillbaka till Tyskalnd och ska sälja hästarna...
Jag dog i mig själv. På senaste tiden har jag inte varit ute alls hos hästarna, de har varit så mycket så jag har inte lyckats ta mig ut. Jag fick så dåligt samvete och värst av allt, jag kunde inte ta mig ut till stallet för att säga hejdå till dom. Jag sov 2 timmar den natten resten utav natten grät jag som en gris. Dom har alltid funnits där i nästan 2 år och nu är dom borta. Jag kan inte fatta det alls.
Frank och hästarna åkte igår runt tolv sa han, han sa även att han inte tänkt att sälja mitt hjärta Luuk riktigt än, han skulle hyra ut honom på fode sen kanske sälja honom om han hittar rätt köpare. Jag har bestämmt att nu ska vi spara pengar! För hur mycket Luuk än kostar köper jag honom, spelar ingen roll.. Jag kan inte va utan den där hästen, jag måste veta att han finns och att han mår bra. Han är den finaste och underbaraste hästen jag någonsin mött. Han är min bästa vän..

Så efter 2 år har mina fem utav mina mest betydelsefulla vänner försvunnit från mig.
Jag kan inte fatta det, allt vi gjort tillsammans alla minnen. Och nu är dom borta, jag känner mig helt tom.
Och jag kan inte säga hur tacksam jag är för att jag fick va hästskötare åt Frank till hans hästar. Vi har haft så kul och vi har haft det ett helvete, ett riktigt häst liv, de innebär blod svett och tårar. Men så jävla mycket glädje.
Jag vet inte mer vad jag ska säga, kanske kommer större chock senare när jag riktigt fattar att dom är helt borta. Men just nu är jag som i trans, livet går vell vidare men de är fan ingen dans på rosor...

Just for fun och Frank

Just For Fun


Tamar 7 och Frank

Tamar 7

Locino och Frank

Locino

Santos och Frank

Santos

Jag älskar er ♥

Bara jag som fortfarande inte kommit över....

att man missade Lady Gaga ?!
Och att jag kommer säkert göra det igen i oktober?????
Jag fullkomligt älskar henne, hon är grym, talangfull och så jävla snygg! Jag älskar att hon sticker ut och inte bara är "fin". Om jag fick se ut som vem som helst skulle det vara hon! Och jag VET att Frida håller med mig.

Naej, nu ska jag lyssna vidare ....

Lady Gaga – The Fame Monster (spotify)


Röd dag = massa OB

Ska jobbar 12-18, saftigt med pengar med långpass och OB eftersom det är röd dag!
Det är den enda fördelen med att jobba, desutom är det ett sånt skitväder så jag överlever nog..

Min underbara mamma ska också köra och hämta mig till och från jobbet, bäst är hon!

Igår efter 1 timmas lektion i skolan följde Bella med mig till Zesmar's Hunddagis och hälsade på Annelie och Michelle! Träffade några utav hundarna som varit där när jag jobbade där Sommaren 09. Och några som var på Hundiz Sommaren 08, mysmongon är vad hundarna är. Älskar att vara på Dagiset, Annelie är så härlig och de är så slappt där man kan bara hänga och snacka o bara va. Jag älskar de! Måste se till att jag hinner åka dit mer, förjävligt länge sen var det jag var där innan igår...



Annelies Bääs! :) Knashund är de där!

Ciao! ♥

Från rödhårig och krullig till korthårig och blond?

Tänkte berätta och visa lite hur mitt hår har fördärvats den senaste veckan...

Fredagen förra veckan fick jag för mig att nu ska krullet BORT så jag tjatade lite på Bisse och även klassen hjälpte till lite. Det slutade med att hon började klippa, det var som om att jag bara kände hur huvudet blev lättare, helt creapy! Jag satt utan spegel framför mig så jag hade ingen aning om vad hon gjorde. Hon frågade min kära klass ska vi ha kortare här, kanske tunna ur här? Osv ...
Jag höll på att dö så nervös jag var..
När jag var klar fick jag springa in på toan och kolla mig i spegeln ensam.. Jag tror till och med att jag skrek när jag såg hur jag såg ut, skit snygg klippning, men på mig????
Det var sjukt konstigt att se mig själv såhär kort, men krullet var ju borta så jag var endå nöjd.
Jag tycker fortfarande att jag ser lite pojkaktig ut men de kanske försvinner.
Nu har jag dock ingen bild på hur håret såg ut i färg osv i fredags men ni får de slut resultatet sen.

Sedan blev det måndag och jag var i skolan klockan åtta medans klassen hade sovmorgon för vi skulle ha programråd. Det visade sig att det blev två lärare och jag, det sög så vi sket i de. Istället satte min lärare igång att avfärga mitt hår, efter avfärgningen fick jag en färg som såg ut som Pippi's hår, och det är sant!
Sedan torkade vi de och satte på en hätta så drog Bisse jätte mycket slingor i hela håret.
Såg ut såhär...



Snacka om att man är ful i hätta!

Men efter vi dragit slingor körde vi i blekning, den fick sitta i hur länge som helst. Blekningen var så jävla dålig den torka och smulade och gjorde inget åt håret! Jag tror vi körde i blekning en gång till, faktiskt, med iaf, blev en toning på håret för att de skulle bli bra. Och det var de inte, jag var så jävla ful sån ful färg och mer slingor fick dras på mig. Sedan blekte vi två gånger till på ett parti utav håret där de röda inte släppt så mycket.
När vi hade blek för 4-8 gången ?! Så la vi i en toning igen, och jag trodde jag skulle dö! De sved i hela hårbottnen och jag kunde inte ha ögonen öppna för då sved det och jag fick tårar i ögonen, och jag var inte ensam jag tror man dog när mans tog precis ovanför de asså, det verkligen stank! Fy och blä, sen blev jag blå i topparna helt enkelt.
Då körde vi i en snabb färgrensning och sen fick mitt hår vila, en inpackning och sen så stylade Bisse håret på mig. Jag är fortfarande inte nöjd med färgen alls, den är för gul på mig, jag måste bli mer "grå" i håret. Så håret får vila ett par dagar till sen bleker vi de igen! Och jag måste säga att de är ett under att jag ens har hår kvar på skallen! :D

Men såhär ser det ut just nu..



(lovar att fixa bra bilder, nån dag)

De är inte lätt att bli blond, och hade jag inte gått frisörutbildningen hade detta kostat mig minst 5000 kr på salong om de ens räcker. Sen är det många salonger som aldrig ens skulle försöka göra de. Så det inget jag rekomenderar, och ABSOLUT INTE att göra hemma med hemma färger du köper i butiker. Där kan jag lova att ni kommer ha de sämsta håret i hela världen! Så Don't Try!

För mig blir det att så fort jag får pengar ska jag åka och köpa en ny Trauma Treatment Från L'anza, lovar er, den är den bästa hjälpen för slitet hår och är icke testad på djur, och det gillar vi! Så leta upp den hos er frisör, och visst den är dyr. MEN gör du rätt och använder den som frisören säger så räcker den ett bra tag, jag hade min i 4-5 månader om inte mer och använde den varje dag. Prisvärt!

Ni som blev nyfikna på Trauma Treatment, så ska jag berätta hur den ska användas:
Den lägger du i håret som en Leave-In. Du handdukstorkar håret och tar en klick i händerna masserar handflatorna mot varandra några sekunder sen ta i det i hela håret!
Den funkar som värmeskydd så du kan platta föna och styla som vanligt.
Den är färgbevarande och ha gärna i trauma treatment den dagen du ska färga håret.
Håret känns bättre bara på någon vecka, de lovar jag!


 

Nu ska jag göra annat!
Ciao!♥





blondiie ?

Jo men visst, då var man korthårig och blond..
Men fel blond, ursch! Blir att färga om snart igen och fixa till de, helt fel färg för mig just nu...
Ett helvete var de att fixat me, men det berättar jag om när jag har tid. Kommer även lite bilder då med. Dessutom är jag skyldig skolan lite pengar för all färg och blekning som har och kommer gå åt hihi (a)
Så sjukt trött nu, jobbat hela helgen, sovit dåligt och ikväll slutar jag 22.15 nej ikvälll kommer jag sova gott och jag hoppas att jag och bella blir lediga onsdag med så vi är lediga ons, tors, fre, lör, sön... Skulle vara skönt att slippa skolan måste jag säga.
Nog med min klag, nu ska jag städa och sedan cykla iväg till mitt jobb där jag säkert kommer bli utskrattad, men sånt är livet ;)
Kort och snabbt inlägg!
Ciao! ♥

Ljunkan på stan!

Nu är bella och jag fixade, jag vet inte vad jag tycker om håret. Men det är som det är!
Blir att dra ner till trädgårdstorget och styla till klockan tre, kom ner o bli snygga! ;)
Kommer kanske upp nån bild på min frisyr ikvl, de märks :)
Nej, nu ska vi snart gå till bussen!
Ciao!

panikångest

Mitt huve går på högvarv och jag hänger inte med ett dugg!
Jag ska helst vara på fyra ställen smtidigt och göra 14 saker samtidigt, jag vill bara lägga mig ner o sova..

Ikväll nu kommer Maya, ska träna lite med henne sen kommer Johan som jag ska klippa. Eventuellt kommer Bella till mig men jag venne.
Sen har jag klippt av mig håret idag, och de är inget kvar typ, skönt att bli av med permanenten men aa kort äre och världens fulaste färg, hoppas på att fixa de snart också.
Imorgon är de helt kaos för mig, mamma och hennes bästa vän ska på återträff med dom från 9:an, jag skulle såklart fixa håret. Vilket jag nu inte kommer hinna då jag ska vara på "Ljunkan på stan" från kl 12 och mammas kompis flyg landar klockan tolv och sedan åker de kl halv fem igen och jag lär inte vara hemma förens halv fem, lyckat!
Sen ska jag åka och jobba 18-22.15 inte nog med de ska jag jobba från 09.45-16.15 på söndagen också...
Då jag har 100000 prov och uppgifter som måste göras, egentligen borde jag hinna träna mer med Maya i helgen men vilket kommer skita sig direkt.
Jag hatar när det blir så här mycket, jag blir inte effektivare. Jag blir bara stressad och stänger av. Jag orkar bara inte för att det blir för mycket känns det som.
Men, jaa jag lär väl bli en städare om nått år för skolan, den går åt pipsvängen...

Kan någon bara byta liv med mig ????

solarium bränd

Men visst är jag de, sola två dagar i red PLUS att glömma stänga av Boostern efter halva tiden. Ingen höjdare direkt. Så jag har smörjt in mig i Aftersun från Yves Rocher, och jag bara älskar den! Luktar så jävla gott och minskar smärtan direkt! Finns även en stänk brun utan sol i den ;) Min nya BFF! <3





Förläng och försköna din solbränna.
Du får en jämn, gyllenbrun och skimrande solbränna redan efter några dagar i solen med efter-sol med förlängande effekt .

- Dermatologiskt testad.

Extra plus: Dess mjuka och behagliga konsistens, som innehåller en liten dos brun-utan-sol, ger snabbare en harmonisk färg, som varar längre.


Just nu på deras hemsida kostar den 69 kr, näst intill inget tycker jag.
www.yves-rocher.se



Ett tips lite sådär lagom till sommaren ;)
Nu ska jag käka och försöka powernappa lite innan jag ska jobba kl sju.
Vi höres!
Ciao! ♥

Prov, prov och gissa vad?! Prov igen!

Två nationella och ett dataprov idag, toppen (Y)
Naej, jag tycker det sög faktiskt.
Tycker nog endå att engelska proven gick tusen gånger bättre än dataprovet, Excel in my ass!
Men, när jag slutade idag åkte jag och mamma o handla skor te mig. Ganska nice var de, ett par svarta och ett par vita helt vanliga skor. När vi kommer hem kommer min lill kusin och hennes föräldrar, de blir käk och fika.
Frida min vän kom även över med sin lillebror som ville bli klippt, snygg kille blev de!!

Nu har jag nyss varit ute och solat solarium igen med bruden, jag tror att vi båda två fick lite panik i söndags när vi insåg hur bleka vi va efter denna jävla istid som har varit...
Nu är jag iaf någolunda brun och insmörjd med Dove Summer glow. Den är perfa! Men gör inte som Frida och glöm tvätta händerna efter så det ser ut som du kört ner händerna i skit, tro mig de va ingen vacker syn ;)

Förhoppningsvis ska jag träffa min största kärlek i hela världen i helgen eller nästa vecka, Locino

 



Frida min vän...

Hon och jag ska nu sola, skulle bara hem och byta om till lite mer extra minimala saker som är bra att ha vid solning, men trevlig dag me henne då. Nu blire solarium och ensam hemma ikväll, kom förbi!
Ciao! ♥

"Jag är inte någon stressboll"

Var en väldigt rolig sak som vi kom på i efterhand idag hemma hos Frida ;)
Partajjet igår var skit kul och jag tror aldrig jag varit uppe så länge som jag var igår, till halv fem iaf var det.
Jag är riktigt kvällstrött egentligen. Så det var bra jobbat för att vara mig.

I veckan har det varit så himla mycket så jag har inte hunnit berätta/visa från frisörlektionen i fredags...
Amelie, min bästa vän's syster kom och så skulle jag klippa henne, när jag hade trollat med saxarna och fönat  ur håret på henne förberedda jag inför att göra en uppsättning.
Jag valde att göra en uppsättning i nät som blev riktigt snygg. Eftersom Amelie inte ville ha en "bröllopsuppsättning" så gjorde jag denna som inte blir lika formell utan riktigt tuff tycker jag, och det passar till det mesta.
Jag använde mig endast utav hennes egna hår inget löshår, massor utav nålar och nät som passade till hennes hårfärg. Och ja, hon har väldigt tjockt och långt hår, därför kunde jag få det så stort och snyggt.
Man kan även sätta i löshår och lägga i lösa slingor i andra färger för att göra det ännu snyggare, eller så satsar man på att görade små "groparna" så att de inte bli för mycket utav allt.
Jag lovar, hon var snyggast i håret på sin valborgs fest ;)







Jag var jätte nöjd faktiskt :)
Och tacksam att min lärare är svin bra på att förklara och hjälpa en! <3

Nej nu ska jag träna lite med Morbrors hund sedan åka iväg och klippa Andreas mamma.
Ciao! ♥

Perfa

Veckan har varit hektisk eller nått måste jag säga..
Massor att göra och för lite tid känns det som. Men men, jobbade ju själv i kassan i Torsdags, gick skit bra måste jag säga. Carro är en grym tränare måste jag säga ;)
Blir ett kort inlägg de här, för nu ska jag till stan och köpa en present till min porrlady som vi ska ha brakfest hos ikväll, Frida har ju fyllt år!
Imorgon ska jag även träna min morbrors hund Maya, blir perfa! :D
Ciao! ♥

RSS 2.0