Make Up Store, Extreme, Frozen Diamond

Lägger upp länkar till två saker ifrån visningen.

Ni får även lite tips om hur ni ska se ut i nyår!

http://www.corren.se/24corren/#category=5132037&date=latest&clip=5438804&startTime=0m0s

http://brollopiostergotland.se/blog/wp-content/gallery/mus-link-extreme-2010-visningen-galleri/



Jag tycker det är lite synd att hon inte la upp mer bilder innan allt var klart typ när de stod och la Make Up eller när vi fixade håren. Men men de finns ju i filmen.

Ciao!♥


jobb sova jobb barnvakt sova bondeland

Ja, som ni ser på rubriken går allt i ett såhär i dagarna innan jul.
Men de är precis som jag gillar de, fart o fläng.
Igår jobbade jag 7-10, älskar de passen i kassan folk är så underbara på morgonen. Bra start må ja säga.
Efter de åkte jag och fixade hår sedan satt barnvakt åt min kusinvitamin Ebba. Hon är allt för underbar, finns ingen gladare unge!
Nu sitter jag i mjukisar, hello kitty sockar och en stor tröja och ska snart byta tröja sedan åka till bondeland. Det är Sturefors för folk som inte vet.
Sanna jag och Sara ska baka julgott plus att min och Sanna's hundar ska bli bästa vänner precis som vi är. Bra plan, kommer den fungera? De återstår att se...

Nu springer Maiya runt och kastar leksaker omkring sig, det betyder att jag måste lägga på ett kål för vi ska ut o fylla på mitt busskort!



Juste! Löshåret är borta, sätter i de en annan gång, fast då får nog Johan göra det...

Ciao! ♥


funkar igen, kör torsdag!!

Vet inte varför de inte har funkat att gå in på bloggen..
Men nu gör de ju det!!

I torsdags hade vi uppsättningar på schemat i skolan. Jag lyckades göra två bra faktiskt. Tog kort på en utav dem, tänkte att ni kunde få se den.











Tuff va?!

Det enda jag inte blev nöjd med är att våra dockor är så sjukt dåliga så de spretar hår överallt hur mycket man än sprayar med hårspray.

Efter lunch på torsdagen hade jag en 6 årig tjej som klippte av sig håret till en kort page, måste säga att det vra modigt för att vara så liten. Sedan en herrklippning som var en bror kompis, han vart sjukt bra han med.
Nu är de lov ifrån frisör ska bli skönt.
Vill man göra något med håret under lovet får ni höra av er så får jag se om jag kan klämma in er.
Kan färga, slinga och klippa hemma. Tona håret kan jag inte då jag inte orkat köpa hem saker till de.

Ciao! ♥

jag kommer bli bra, någon dag...

Vad gör man när man inte orkar?
Du ligger där i sängen säger tilldig själv 100 gånger att nu MÅSTE jag gå upp.
Men ändå ligger du kvar där och glor upp i taket eller slänger täcker överhuvudet och ställer fram mobilen en halvtimma. Så ser de ut just nu, jag orkar inte. Jag får inte till det.
Jag vet inte vad det beror på, att jag har ättit 3 ransoner med penicilin på 2 månader eller att jag har en konstant migrän och kräks stup i kvarten.
Säger det direkt, nej jag är INTE gravid för er som undrar.
Det jobbiga är att det inte bara är svårt att gå upp ur sängen utan så mycket fler saker, gå ut med Maiya, skriva i bloggen, göra mina arbeten jag kommer mer o mer efter med, städa mitt rum, fixa någons hår osv...
Jag har en hel hög med saker som ska göras, det är heller inte så att jag kan skyffla iväg det och det är borta. Utan det ligger kvar. För ingen kan göra något åt saken förutom jag själv.
Men vad gör man när man inte orkar? När man inte klarar av att ta sig själv i kragen? Hur gör jag? Hur ska jag få allt att funka?
Jag vill inte vara hon som gav upp, vill inte vara tjejen som inte klarade av skolan, inte den som skolkade mesta delen utav gymnasiet. Jag vill klara det här, jag intalar mig själv att jag kan. Men endå tar det stopp. Jag vill bli frisör, för jag vet att jag kan om jag vill. Men endå står de en stor jävla port ivägen som säger:
Låt hoppet fara

Mjällschampon

Jag tror att många nu har sett Loréa'l Paris nya reklam om deras JÄTTEBRA nya schampo Elvital Anti-Danduff. Det värsta men hela reklamen är att dom berättar om deras aktiva ämne som är Zinkpyrition. Vet ni vad det det är?
Stora fiskdöden och en stor jävla miljöbomb?!
Och folk vill ha det här i håret??
Nej nej och NEJ, säger jag. Om det här ämnet kan döda så många fiskar och förstöra så mycket i naturen då kan det inte vara bra att ha i håret. Det är en självklarhet.
Tråkigt är att de här ämnet inte har blivit förbjudet än. De är sjukt, verkligen helt sjukt!!
Det finns jättebra schampon på marknaden för mjäll. Men ta reda på innan ni köper de att det inte innehåller Zinkpyrition, oftast på ingredienslistan heter ämnet zinc pyrithione.


Jag säger nejtack och väljer inte Head and Shoulders eller Elvital's Anti-Danduff.



Naturskyddsföreningens beräkningar visar att drygt en halv tesked (3 ml) av ett mjällschampo med 0,8 procent zinkpyrition räcker för att döda hälften av fiskarna i ett akvarium med 1000 liter vatten inom fyra dygn. Fiskarna sänktes ned i akvariet ett dygn efter att schampot tillsatts eftersom den initiala nedbrytningen av zinkpyrition då avstannat och halten zinkpyrition var relativt konstant. En dos för hårtvätt, ca 10 ml, innehåller cirka 88 mg zinkpyrition. 


RSS 2.0