-

Today im fine without you,
But will I be tomorrow?


Not like this

Sitter och grinar till vampire diaries.. Fattar inte hur jag kan leva mig in i allt som händer grinar helatiden!! Men de är så jävla bra!!

Förövrigt idag så hade vi balträning idag, yey!
Nu ska jag se vidare!!!
Ciao :)


Boooooooring

Sitter på en lektion i skolan så tråkigt klippa och klistra o göra inget. Känns lite onödigt men Bella har godis med sig så det lindrar!
Frisör sen hoppas på lite kunder annars får vi sitta och glo, lite som vanligt..

Dags att lyssna!
Ciao!!!


a girls best friend


Mina skor har kommit nu btw. Två följde inte med tyvärr dummadumma.





I just love them!!!!


like you didn't know it

Jobbat 15-21 idag, 100% OBtillägg = UNDERBARTVÄRT!
Älskar att jobba helg, man tjänar ännu bättre än vad man redan gör liksom ;)

Pluggar teori som en sate, körkortet närmar sig nu. Hjälp?!
Imorgon ska jag spendera tid på min kära praktik Co. Haagaard. Välkommna in och släng i lite färg, en klippning eller kanske lite glitter extentions? Glöm inte att hos mig är de 50% på nästan alla behandlingar, än så länge! Glöm inte att gilla oss på facebook ;)

Fullt upp med saker hela veckan, både gillar och ogillar. But what to do?! Im a busy woman.



Älskar instagram!

Ciao!♥


dollydolly

Sitter hemma lite halvt bakis och ska snart till jobbet, blir nog bra de. Vilken kväll det var! Jag hade druckigt alldeles för mycket innan vi ens kom till stan, vi var på city bowl en stund tog varsin öl. Gick till 55:an, tror jag tog sedan stämpel på platens. Var så galet dött när vi kom dit så vi gick till 55:an ett tag till tills Fridas pojkvän och Emil kommit till platens sedan gick vi och hängde där. Hamna i halv slagsmål på dansgolvet, jag var oskyldig den här gången, nu för tiden är frida den aggresiva. Jag skämdes ihjäl och drog med mig henne till vårt bord igen. Min tjej de, värt! <3

 

 


Emil, Frida o Jag

 

I väntan på att bussen skulle komma mötte vi nån materialfysikkille(?) han skulle tydligen doktorera. Alltså hur orkan man?! Jag beundrar folk som orkar hålla på med så mycket teori och plugga böcker och allt. Jag hatar att plugga om de inte är något jag verkligen är intresserad av. Ae, hand up!

Nu måste jag sminka mig måste cykla till jobbet straxt! :)
Ciao!


When it's fun, it is!

Cornelia är här och vi har så otroligt kul!
Har ni provat appen Mirrors?! Alltså vi skratta så vi fick ont och tjöt, ni måste prova.







Alltså, jag hoppas ni skrattar lika mycket som vi gör... No words..


Ciao!♥

nakenfis

I fredags bestämde sig Fridan och jag för att dra ut.
Vi söp som svin när vi gjorde oss iordning och jaa, trot eller ej men vi kom i tid till bussen! De händer aldrig annars..
När vi kom in till stan mötte vi upp lite vänner på Platå och va där resten av kvällen, grymt.
En sak jag undrar över är varför alla 30+are tror att dom kan få vilken brud dom vill? Vi hade två st på oss när vi stog och väntade på jackorna, och han gav frida världens sämsta raggningsreplik "Tänk om de inte fanns några väggar och alla var nakna" jag vet inte ens vad jag ska säga om de.. Vart tog "Tjena kexet, står du här och smular" vägen? Jag ser hellre att någon säger så till en så man kan asgarva åt de istället. De han sa gjorde en ju bara äcklad. Fy, tänk att se din gamla fysiklärare naken? NEJTACK, det räckte med de man såg innan...

Hämta tvätten vore en bra idé?
Ciao!♥

duktig pålle

Jag har nog fått den bästa julklappen till mig och hästen. Fick den på julafton men har inte börjat använda den förens nu. Och jag är så nöjd den är så otroligt bra!
Do you wanna know what it is? En tömkörningsgjord ifrån Riders Company.

Innan jul följde Monica med ut och tömkörde Luuk och jag måste säga att hästen var duktig. Fast i början höll jag på att skämmas ihjäl då han höll på att larva sig som bara den. Men efter ett tag började han slappna av sluta spänna nacken och trampa bakbenen långt under sig, så skönt, mitt problem med honom är oftast att han inte ens lyfter på hovarna som han ska, tyvärr. Men de är skönt att se ifrån marken vad han faktiskt kan.

Nu när jag ska sätta igång Luuk efter sin lilla julledighet tycker ag att de är perfekt att varva lite tömkörning och uteritter. Så mitt schema nu med honom är 3 dagars tömkörning och 3 dagars uteritt och en vilodag.
Tror de blir lagom, de är iallafall en plan.

Det viktiga med en tömkörningsgjord (enligt mig) är att det finns minst 2 stora stående ringar. Och ordentliga däkel (kuddar) så att den ligger still undertiden du tömkör. Ett måste är ett schabrak eller gjordpadd under så de inte ger skav eller glider. Min gjord är en lite billigare variant men fullt fungerbar och inget fel på den.
En gjord jag hade älskat hittade jag på bild, den skulle vara ultimat till min häst. Men som sagt jag är endå supernöjd med den jag har fått den funkar jättebra!!


Den här är tydligen specialbeställd, men så perfekt!

 

Luuk visade iaf dolda talanger igår när vi tömkörde, önskade nästan att vi filmat. Han gick i spanskskritt, GICK på två ben och gjorde skrittpiruetter.. Ja alltså inte riktigt de jag ville men han gör alltid konstiga saker för att slippa arbeta men han inser sen att han gör de bara värre för sig själv för jag ger mig inte, jag står bara o vrålar och jagar på honom med spöt (slår inte, viftar bara).

I fredag fick jag dessutom hem mina vitaminer till honom, Multivitamin och Biotin, Sen normal får han även glucosamin. Jag beställer ofta sånt ifrån Emmishopen då de har bra priser, bra saker och snabb leverans. Mina ridstövlar är där ifrån som ni kanske sett?

 

Jag kan fortfarande inte förstå att du är min, jag kommer aldrig släppa dig.

 

Ciao!♥

 

 


Ifåån

Mobilbloggar..
Ligger och försöker spåra mina tre paket jag har beställt. Går inget vidare men de kommer säkert snart.

Har beställt sammanlagt 6 par skor, ouups?! Men åandrasidan så går nästan alla mina pengar till hästen studenten och sånt. Så jag förtjänade nya skor ;)
Har ju såklart shoppat lite kläder till mig själv och sist men inte minst hästen och hunden. Vill inte veta hur mycket jag har spenderat på dem sen jag fick hem de små kräken ;)

Nu måste jag verkligen sova, ska upp och jobba på salongen imorgon, fint!!

Ciao! <3


i can't get you out

 

it's just so automatic.


Jeffrey Campbell <3



Alltså har ni sett så FINA?!
Och dom är MINA!
HA!

2012

Bloggen har fått vila ett tag medans Marcus håller på att ändra och fixa. Thank you! <3
Tävlingen skiter jag i, tyvärr de blir ju ingen direkt tävling om de bara är två, sorry!

Men nu är det nytt år och nya tag. Jag tänker inte säga att det här året kommer bli mitt år som folk säger, nej utan det här året kommer bara bli sååå bra, förhoppningsvis. Man vet ju faktiskt aldrig vad som händer.
I år kommer detta hända, säkerligen iaf:
  • Jag kommer bli egen företagare
  • Tar Körkort
  • Ut och tävla med hästen
  • Ta Studenten
  • Åka Utomlands
Aah, en del blev de iaf. Ser fram emot det här året och hoppas att allt kommer gå bra med både mina och era andras planer inför året 2012.


Dålig iPhone bild, men Jossan och jag var faktiskt fina på Juldagen, som var en förjävla rolig kväll!

 

Ciao! ♥




RSS 2.0